At være sammen med ham

Hans hænder og min influenza

Jeg har haft influenza her i vinter. En af de drøje og langsomme.

Men når jeg er syg, så kommer jeg ofte med taknemmelighed til at tænke på, hvordan Gud er aktiv i min krop. Der står om Jesus, vores skaber, at “Han er forud for alt, og alt består ved ham” (Kol 1,17).

Alt består ved ham… Denne verden fungerer ikke bare per automatik, sådan at Gud satte det hele i gang – og så overlod han det til sig selv. Tænk for resten bare på en have, som man overlader til sig selv… Vi finder det himmelske princip: Gud og menneske må passe på tingene og gøre noget med det, for at det skal fungere.

Således også min krop… Præcis hvordan Gud gør det, ved jeg ikke… men jeg ved, at hans omsorg er om mig, og at han er aktiv i funktionen af hans skaberværk – så jeg bliver rask igen!

Det er faktisk en af de skønneste tanker, når jeg er syg: Jeg er i Herrens hænder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *