At være elsket

Tæt på ham!

Tænk… at gå ind i det himmelske tempel, skønheden af guld og sølv og ædelstene, frem til Guds trone for at være sammen med Gud selv!

Og David siger: “Ved din store trofasthed kan jeg gå ind i dit hus; jeg kaster mig ned i dit hellige tempel i ærefrygt for dig” (Sl 5,8).

Jeg stoppede ved din store trofasthed… Det er på grund af ham, at jeg kan komme tæt på. Ja, for når vi tænker på forskellene på ham og mig… han ren – jeg syndig, han hellig – jeg ussel, han kærlig – jeg egoistisk… så er der jo ikke noget som helst i mig, der gør, at jeg skulle kunne komme tæt på ham…

Men – det kommer jeg! På grund af hans trofasthed! Fordi han døde for mig og forløste mig fra min forbundethed med det syndige, det usle, det egoistiske…

… Derfor kaster jeg mig ned for ham. Hallo – det kan et uomvendt hjerte ikke! Så stritter det hele, for jeg vil ikke ydmyge mig på den måde… jeg vil selv være noget…

Men når jeg ser hans trofasthed og nåde, hans enorme kærlighed til mig, forløsningen og frisættelsen – alt sammen på grund af ham! så ønsker mit hjerte at banke for ham… så vil jeg prise ham… så vil jeg bøje mig for ham, som er så stor og fantastisk, at han gør alt det for mig!

Elskede Jesus, TAK!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *