At være sammen med ham

Bibellæsning 2019?

Jeg har brug for en plan for at læse Bibelen. Jeg kan godt læse lidt histen og pisten ind imellem… men det hjælper mig, at jeg ikke hver morgen skal tage stilling til, hvad jeg nu vil læse i dag, men at jeg har noget, hvor jeg bare kan fortsætte med det. Plus, at jeg også kommer dybere på lang sigt, når jeg følger min plan.

Hvad med dig? Hvordan fungerer det for dig? Ligner vi hinanden måske?

Sådan, nu, hvor vi nærmer os årsskiftet, så tænk over, hvad du gerne vil med dit bibelstudie næste år. Og hvad der skal til, for at det skal lykkes. Ja, for det er ikke bare nemt… der er så meget, som kan forstyrre…

Jeg inddrager altid Gud i mine læseplaner. Jeg beder ham om inspiration til, hvad jeg nu skal gå i gang med. Det kan godt tage lidt tid, og nogle gange så er mine første indskydelser bare noget, som får mig til at “føle mig træt” – eller ikke-inspireret, og så er det jo ikke det…

Her sidst, hvor jeg bad Gud om inspiration – så blev det til Johannesevangeliet – med særligt fokus på, hvordan Gud sætter os fri. Og ca. samtidig fik jeg en bibellæsningsbog fra en veninde. Bogen har bestemt hvilke kapitler, jeg skal læse hver dag – og så er der blanke linjer til mine noter. Ved hver månedsskift er der en lille inspirationstekst og et par opgaver. Så – den vil jeg bruge næste år – og jeg glæder mig!

Jeg ønsker dig Guds velsignelse med din læseplan! Hvad enten du er midt i en plan, eller du skal til at finde en ny plan. Gud vil hjælpe dig!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *