Ikke kategoriseret

Nytårsløfte…

Hvad er det, som jeg – her på årets sidste dag kan ønske mig for det nye år? Det kunne være mange løfter – for Bibelen er så fuld af løfter. Men – dette løfte rammer det nu meget godt:

“Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. Så vær da ikke bekymrede for dagen i morgen; dagen i morgen skal bekymre sig for det, der hører den til.” (Matt 6,33-34).

Ja, jeg ønsker faktisk, at Gud må være først i mit liv! … Det er nemt at sige, og det lykkes også i høj grad at begynde dagen med en andagt med ham… Men så er der også dagliglivets tanker og udfordringer…

Pludselig mærker jeg fx, at bekymringer vælder op i mig – og skygger, så det kan være svært at give Gud min tillid… i min bøn japper jeg rundt i et “hjælp”… Åh, det trøster mig, at Gud også forstår mig, når jeg har det sådan… Men jeg vil gerne lære at give ham mine bekymringer…

Og det kan være andre ting… Det jeg gerne vil sige, det er, at jeg tror, at løftet om at sætte Gud først – har betydning for mit virkelige daglige liv. Med det mener jeg, at Gud i dette år vil gå endnu et skridt dybere i, at jeg lærer, hvad det betyder, at sætte ham først i praksis…

Fx at jeg giver ham mine bekymringer, og at jeg fyldes af hans fred. At jeg erfarer, at andre ting ikke er så væsentlige eller så forstyrrende – når bare jeg har ham med mig!

… Og hvorfor tror jeg på den betydning af løftet? Fordi Jesus allerede er begyndt at udfolde den virkelighed for mig… og jeg siger dig, det er det allerstørste og skønneste at mærke, at han gør den forskel i dagligdagen!

Så for dig ønsker jeg, at Jesus må være virkelig med sine løfter i dine dagligdage i 2019! … Lad os sammen lære at sætte ham først!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *