At være sammen med ham

Hvad har du oplevet med Gud?

Ja, fortæl mig det! Lad mig få lov at se dine øjne stråle, når du fortæller, hvordan han rørte dit liv! Hvordan han hjalp dig… Hvordan du oplevede, at han var nær… Hvilken forandring han har gjort i dit liv…

Jeg tænker på Peter… Peter, der havde fisket en hel nat uden at fange noget som helst… På Jesu ord kaster han nettene ud én gang til – det virker både idiotisk og håbløst… men han gør det – og fanger så mange fisk, som han aldrig før har fanget i sit liv… Og der får han kaldet til et andet job… (Luk 5,1-11). Forestil dig, hvordan det har været, da Peter kom hjem og fortalte det til sin kone… Begejstringen… Ærefrygten… Beundringen… Det vildeste i hans liv… Strålende øjne… Jublende stemme… Ja, mon ikke han var en forandret mand…

Jeg tænker på kvinden, der havde blødt i tolv år. Hun blev helbredt – hun rørte blot ved hans tøj – og en kraft gik fra ham gennem hende… Og Jesus vedkendte sig hende – kaldte hende, som havde levet i udstødt ensomhed, for datter… (Mark 5,25-34). Tænk, hvilken historie hun har kunnet fortælle! Hun har virket anderledes fri og tryg, ubekymret og leende, som om furene i ansigtet ikke var mere, som om hun var rettet op på en anden måde… En totalt forandret kvinde…

Jeg tænker på den lille dreng, som den dag gik hjemmefra med sin mors gode madpakke i posen. Han var en god dreng, som gerne ville dele sin mad med Jesus, som manglede mad til så mange mennesker. Og så så drengen, hvordan hans madpakke blev nok til at mætte dem alle sammen! (Joh 6,5-13). Jeg kan forestille mig, hvilken iver han havde efter at fortælle det, da han kom hjem… Løbende ind… Talende i et væk… Begejstret og hvinende, frydefuldt hoppende uden at kunne stå stille… Jeg tror den dreng bare havde lyst til at være sammen med Jesus igen!

Jeg vil gerne møde din begejstring… Og som dig – så længes jeg efter mere af samme slags… mere af HAM!

… så måske kan jeg møde denne dag – klar til at lytte til Åndens stemme og gøre det, som ser totalt idiotisk ud… klar til ville røre Jesus, uanset hvad det koster mig at komme derhen… villig til at dele det, jeg har, med ham…

Må Gud velsigne dig i dag! Stop ikke ved blot at høre de andres begejstring… fortæl flere og flere af dine egne historier – med begejstring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *