At modtage

Jesus – født som menneske

Jesus kom! Jesus blev menneske!

Læs disse vers – og tænk over, hvad Gud gør – og hvad det gør for dig:

Og Ordet blev kød og tog bolig iblandt os, og vi så hans herlighed, en herlighed, som den Enbårne har den fra Faderen, fuld af nåde og sandhed. Johannes vidner om ham og råber: »Det var om ham, jeg sagde: Han, som kommer efter mig, har været der forud for mig, for han var til før mig.« Af hans fylde har vi alle modtaget, og det nåde over nåde” (Joh 1,14-16)

Er det ikke fantastisk! Ham, som er i himlen og altid har været der – han blev menneske og begyndte som en lille nyfødt baby… Ham, som mennesker indtil da mest havde oplevet i Ordet – altså den talende Gud – han var nu lige midt iblandt mennesker…. Det gjorde Gud!

Det betød, at vi ser hans herlighed – dvs. vi ser, hvor skøn og kærlig Gud er! Hvor meget han elsker os! Og vi får af hans fylde – nåde over nåde, står der. Dvs. ikke noget vi fortjener – men vi får det bare… og på en så fantastisk og livsforvandlende måde, at vi slet ikke kan begribe det… Det får du! Fordi Jesus elsker dig – og kom til denne jord… for at vise dig det, og for at gøre endnu mere for dig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *