At modtage

Jesus velsigner

Det er så smukt! Så stærkt! – Jesus bliver løftet til himlen, imens han velsigner disciplene!

“Han… løftede sine hænder og velsignede dem. Idet han velsignede dem, skiltes han fra dem og blev båret op til himlen” (Luk 24,50-51).

Sådan så de ham sidst… sådan tog Jesus tilbage til himlen.

Et billede på nethinden som ikke forsvinder igen:

Jesus velsigner dig! Og det stopper aldrig. Han har alle himlens og jordens ressourcer til rådighed. Han vil, at du skal huske ham som en, der velsigner. Han bliver glad, når du beder om hans velsignelse. Og han velsigner dig langt ud over det, du forstår… Du er velsignet!

“Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår, ham være ære i kirken og i Kristus Jesus i alle slægtled i evighedernes evighed! Amen” (Ef 4,20-21).

2 kommentarer

 • Bjarne Toldam

  I Mos. 12.1-3 søger Gud at få Abraham i tale, for at få ham UD af den slægt og egn han voksede op i. Men ikke bare ønskes han UD, der var et formål – som gælder os alle.
  Jeg vil GØRE dig!!!!
  Jeg vil VELSIGNE dig!!!
  og GØRE dit navn stort!!!!
  Og
  VÆR, en velsignelse.
  Vi ER velsignet, det er i hvert fald sådan jeg ser og mærker jeg mig selv. Det er ud fra det jeg udtrykke, mit indre liv. For “Ved Guds nåde, er jeg det jeg er og hans NÅDE imod mig har ikke været forgæves” (1kor 15.10a). Det er printet ind i mig.
  At bringe velsignelsen, videre.
  Men, der er godt nok nogle bump – lige nu især.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *