At modtage

Gud gør – du modtager

Jul og lys… og mennesker som tænker på, at Jesus – verdens lys – kom til en mørk jord…

Læs disse vers – og tænk på, hvad Gud gør – og hvad det gør ved os.

Lyset, det sande lys, som oplyser ethvert menneske, var ved at komme til verden. Han var i verden, og verden var blevet til ved ham, og verden kendte ham ikke. Han kom til sit eget, og hans egne tog ikke imod ham. Men alle dem, der tog imod ham, gav han ret til at blive Guds børn, dem, der tror på hans navn; de er ikke født af blod, ikke af køds vilje, ikke af mands vilje, men af Gud.” (Joh 1,9-13)

Ja, det er Gud, som kommer, det er ham, som oplyser os! Det vi har fra Gud – det har vi fået. Og i det øjeblik, vi tager imod, så får vi et barns rettigheder.

Tage imod. Det er det, som du skal. Tro på ham, det er den rejse, som du begynder på sammen med ham. En rejse, hvor han giver dig mere lys og indsigt undervejs. Flere erfaringer med hvad det vil sige, at være et Guds barn.

Gud gør det – du modtager! Både lyset – og familieforholdet som barn af himlens Gud! Det er hans vilje for dig!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *