At være sammen med ham

Bed – uden løsning…

Det er så befriende dejligt at læse, hvordan Maria bare giver sin søn problemet – uden at komme med et løsningsforslag.

“De har ikke mere vin,” siger hun til Jesus. (Joh 2,3).

Så kort kunne det siges. Hun folder ikke ud, hvor pinligt det er for værterne, eller hvor kede af det de er. Hun beder ham faktisk ingen gang om at gøre noget ved det – og kommer altså heller ikke med sine løsningsforslag.

Blot “de har ikke mere vin”.

En dejlig “bønneopskrift”… Gud – dette er min situation…

Det kan være så nedslående at folde al smerten ud ved min udfordring… Og – mine ideer til at løse det  – ja, måske har jeg dem slet ikke, måske er de dårlige, måske føler jeg mig udfordret af min tænkte andel i løsningen… Umulighederne kan være meget store…

Kender du det? … Til dig og til mig siger jeg: Bare giv det til Gud!

Gud – dette er min situation. Og måske med denne tilføjelse: Jeg takker og priser dig, fordi du allerede ved det. Jeg takker og priser dig, fordi du har løsninger, som jeg ikke kender. Jeg takker og priser dig for at jeg kan give slip – og overgive både mig og mine udfordringer til dig – til dine handlinger, din timing og din nåde. Amen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *