At være sammen med ham

Guds rige

Jesus annoncerede Guds rige! Under nadveren sagde han: “Fra nu af skal jeg aldrig mere drikke af vintræets frugt, før Guds rige kommer.” (Luk 22,18).

Saften fra druen – “Dette bæger er den nye pagt ved mit blod, som udgydes for jer” (vers 20).

Guds rige er grundlagt på det, han har gjort for dig! Jesus elsker dig så højt, at han døde for dig. For at frelse dig. For at give dig – uden at du skal fortjene. For at gå med dig – så du aldrig skal gå alene.

Guds rige – det er det nye Paradis – stedet uden ondt. Det bliver et liv uden alt det, som forpester livet her. Det bliver et liv favnet af hans kærlighed, badet i hans velsignelser, fyldt med evig lykke. Og den fremtid er din – fordi han giver dig den!

Så I kan være sammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *