At modtage

Skab et rent hjerte

Skab noget nyt! Det, der er, virker ikke. Sådan sagde jeg til Gud. Sammen med kong David: “Skab et rent hjerte i mig, Gud” (Sl 51,12)

Det havde heller ikke virket for David – med hans gamle hjerte – situationen, hvor det var ham selv, der styrede… Han var kommet rigtig langt ud… hor, løgn, mord…

Skab, Gud! Skab ligesom du gjorde i begyndelsen. Ud af intet, noget, som slet ikke er der. Skab nye ønsker og ny trang i mig. … Gør ikke bare en smule ved det eksisterende – skab nyt!

“Styrk” også mig “med en villig ånd!” (vers 14). Styrk min vilje til at ville dit. Hold op hvor min egen vilje svigter… At blive ved med at forsøge på den måde duer ikke, Gud. Jeg orker ikke det længere…

Så – “Skab et rent hjerte i mig, Gud”! Jeg takker dig, fordi du ved, at det er sådan… at jeg ikke kan selv… Det var derfor, du kom for at frelse mig. Jeg priser dig, min frelser – jeg overgiver mig til din frelse – og din skaberhånd i mit liv i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *