At modtage

Stol på Herren

“Stol på Herren af hele dit hjerte, og støt dig ikke til din egen indsigt. Hav ham i tankerne på alle dine veje, så vil han jævne dine stier.” (Ordsp 3,5-6)

Du behøver ikke at kunne det hele. Der er stadig en vej frem, selvom du føler, du er nået til verdens ende. Gud er der – også når dit sind er tom for tanke og mulighed, dine øjne fulde af tårer, dit hjerte som lammet og din mave bundet sammen i en knude af angst…

Stop! Slip fokus på problemet, på din mavepine og på din smerte…

Tænk på ham!

Tænk på alt det han kan! Israelitterne gik over Det røde hav – det er umuligt – men Gud åbnede en vej. Tænk på Sara, der blev gravid som gammel og ufrugtbar – det er umuligt – men Gud gjorde det. Tænk på Jesus – og Peter – der gik på vandet – det kan man ikke, men Gud kan, for han er herre over naturen, ja over alt.

Tænk på ham!

Fortæl ham, at du ser alt det, som han kan og gør… Fortæl ham, at du ved, at han ved alt om dit liv… ja, du behøver ikke fortælle ham alle dine problemer, han kender dem… så fortæl ham i stedet, at du vil stole på ham, uanset dine følelser.

Han har selv givet dig løftet: Tænk på ham – og han vil jævne din vej! Han har ikke bedt om din indsigt – han beder om din tillid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *