At blive brugt af ham

Del – lidt

Hvem har sagt, at man skal have meget, for at man kan dele?

Nej, vi kender godt beretningen om den fattige enke, hvor Jesus sagde: “Sandelig siger jeg jer: Denne fattige enke har givet mere end alle de andre, som lægger penge i tempelblokken. For de har alle givet af deres overflod, men hun har givet af sin fattigdom, alt, hvad hun havde, alt det, hun havde at leve af.” (Mark 12,43-44)

Hvad er i grunden meget – og hvad er lidt – i Guds øjne?

Gud ser i al fald på hjertet! På det, der bevæger dig. På det, du brænder for. Han kender forskellen på pligt og velvillighed… Han ved, om du giver, fordi du “er noget” – eller om du giver af taknemmelighed… Han ved, om du røres af nød – eller om du bare lever for dig selv…

Wou… vores forhold til at give, det fortæller rigtig meget om vores inderste…

Giv Gud dit inderste! Så vil du være en glad giver! Og – så handler det ikke om lidt eller meget… men om at dit hjerte røres, når Helligånden kalder dig til at give noget af det videre, som Gud har givet dig…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *