At modtage

Giv det til Gud

Jeg elsker den engelske formulering: “Let go – let God!” Slip det – lad Gud tage det.

“Kast al jeres bekymring på ham, for han har omsorg for jer.” (1 Pet 5,7)

Hvem har ikke prøvet at bære sine bekymringer selv? … Det er tungt!

Og at kaste… det betyder at slippe – at de kommer et andet sted hen – væk fra os – over på ham. Det kan nogen gange synes lettere sagt end gjort… de sniger sig ligesom ind igen… kværner rundt i tanker og krop…

Paulus har måske selv afprøvet dette løfte – og jeg har også: “Vær ikke bekymrede for noget, men bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud i bøn og påkaldelse med tak. Og Guds fred, som overgår al forstand, vil bevare jeres hjerter og tanker i Kristus Jesus.” (Fil 4,6-7)

Kære Jesus… Jeg takker dig, fordi du har overblik over denne ting, som bekymrer mig… Tak fordi det ikke bekymrer dig. Fordi du kan gøre noget ved det. Og fordi du vil bære det for mig. Jesus, jeg ønsker, at disse ting, skal ordnes så de bliver til velsignelse for andre og for mig, og så du æres. Tak, fordi jeg også ved, at det er din vilje. Jeg har givet det til dig. Jeg tager imod dit løfte om fred. At du vil fylde mig med din fred – og at du vil hjælpe mine tanker til at være ved dig og din styrke – i stedet for ved problemerne… Amen

Hold fast i løftet! Det virker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *