At modtage

Indsigt

“Til Timotheus, mit kære barn,” skriver Paulus. Han var den ældre Guds tjener, som skrev til den yngre. Han holdt af Timotheus, som var han hans søn. Og Paulus deler ud af sin livsvisdom og indsigt, sine erfaringer med Gud.

Den følgende tekst holder jeg selv meget af: “For Herren vil give dig indsigt i det alt sammen” (2 Tim 2,7). Hvem mangler ikke indsigt nogle gange her i livet?

Der var en nytårsaften, hvor jeg lå i min seng, efter det nye år var kommet. Jeg ville holde en lille andagt, før jeg ville sove. Jeg var fyldt af højtidelighed – et år var netop gået, og et nyt var kommet. Ting var foran mig, som jeg var usikker på…

Jeg lagde det frem for Gud i min bøn. Og han gav mig dette løfte i mit hjerte – Jeg vil give dig indsigt i det alt sammen… Og sådan begyndte Gud og jeg det nye år sammen.

Og jeg tror, at Paulus sagde det til Timotheus på baggrund af sin egen erfaring. Skridt for skridt, havde Gud ledt Paulus! Skridt for skridt havde han fået indsigt. … Og jeg kan bevidne: Gud gør det samme for os! Gud vil give dig sin indsigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *