At være elsket

Glæde over frelsen

“Min glæde skal juble over Herren, glæde sig over hans frelse.” (Sl 35,9)

Frelsen er virkelig noget at være glad for! For jeg kan jo ikke selv… og så er der alligevel en vej frem, fordi Jesus er her!

Og frelsen er ikke adskilt fra frelseren… Så det er min Jesus, jeg jubler over. Alt det, som han gør for mig. At han kommer og elsker mig, lader mig mærke sin stærke kærlighed ind i mit trængende hjerte. At han fortæller mig, hvor meget jeg betyder for ham. At han giver mig sit kald – en opgave, som jeg kan matche – selvom jeg har svigtet ham før…

Min frelser er med hver dag. Så frelse er ikke blot noget en gang ude i fremtiden – selvom det også er det. Frelse er også noget, jeg oplever i dagligdagene… At Jesus bærer mig ud af mine bekymringer. At Jesus giver mig en styrke, som jeg ikke havde selv. At Jesus påvirker et andet menneske til at være positiv overfor mig. At Jesus hjælper mig til at sætte grænser mellem det rigtige og det forkerte. At Jesus fylder mig med omsorg for en anden, som har det svært.

Ja, jeg jubler over min frelser! Og lad os juble sammen…

Hør evt. en prædiken om glæde: Glæde i Herren

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *