At være elsket

Kærlighedens smerte…

Kærlighedens smerte… der næsten kan knuse et hjerte…

Kærlighedens suk… og følelser, der går amok…

Kærlighedens tårer… der løber i dine årer…

Kærlighedens smerte… er den i dit hjerte?

Jeg tænker over om kærligheden gør ondt for Gud? …. Ja, jeg tror det. Jesus og Gud måtte opleve en slags adskillelse, da Jesus var her på jorden – særligt udtrykt, da Jesus råber, hvorfor Gud har forladt ham… I det øjeblik længtes Jesus efter at mærke Faderens kærlighed…

Gud mærker også smerten ved at elske… uden at blive elsket igen…

Gud kender den smerte, som du oplever på grund af kærligheden… Han er der med dig. Han lægger armene om dig, når du græder. Han tørrer dine tårer. Han hvisker i dit øre, at han elsker dig uendelig meget…

Og lige så meget som kærligheden kan smerte… så læger kærligheden dine sår! Guds kærlighed vil læge dig! “Han læger dem, hvis hjerte er knust, og forbinder deres sår” – så der er et liv foran dig igen: “Herren bringer de hjælpeløse på fode.” (Sl 147,3.6). Læg hele dit liv i hans kærlige hænder… mærk hans lægedom – og en kærlighed, der aldrig svigter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *