At være sammen med ham

Hellig

Fadervor: “Helliget blive dit navn” (Matt 6,9)

Du er hellig, min kære Far, og alligevel får jeg lov at komme dig nær… Alt ved dig er helligt – og ingen anden er som du… Men forunderligt er det, at det, som du kommer i nærheden af, helliges… Sabbatten helliges ved din tilstedeværelse – og jeg får lov til at dele den med dig! Og du er den, som helliger mig… Tak, min skønne hellige Gud! Sæt dit navn på mig, at jeg må være helliget dig!

Ordet hellig  betyder indviet, udskilt. Gud er virkelig anderledes end alt andet! Men det betyder ikke, at han ønsker afstand mellem ham-selv og os. Tværtimod! Han ønsker at give os alt det, som han har.

Det er intet mindre end fantastisk! At himmelens og jordens skaber på den måde berører alt omkring sig – helt ind til mit personlige liv.

Jeg ønsker virkelig også, at Gud må være hellig for mig! Den mest særlige i mit liv! Ham, som jeg giver min inderste længsel…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *