At blive brugt af ham

Guds rige

Fadervor: “Komme dit rige.” (Matt 6,10)

Kære Jesus, tak fordi dit rige er stærkere end alle andre riger! Tak fordi dit rige favner mig allerede i dag. Fordi jeg kan indånde den himmelske atmosfære igennem denne dag. I denne verden – til trods for, at denne verdens fyrste er imod dit rige. Lad skønheden og vellugten fra dit rige være i mit liv, så det er muligt for andre at mærke det. Gør himmelens principper levende og nærværende.

Komme dit rige. Jesus lærte os at bede den bøn. Han fylder os med bevidstheden om, at han har et rige. At han er konge. Og at vi kan være en del af det.

Jeg kan godt lide at genfinde de himmelske principper også blandt mennesker, som ikke kender ham. For de er der. Det kan være ærlighed for eksempel. Eller omsorg for andre. Og jeg tænker, at alle himmelske principper gør godt… og måske kan være en vej til en dag at lære himmelens konge at kende.

Det er skønt, at vi kan bede Gud om at hans rige må komme – selvom vi lever i en verden, hvor djævelen er fyrste. Det er som at være udlænding… og faktisk ambassadør – som talsmand for riget i vores liv, så andre også kan få et positivt forhold til Guds rige. Derfor er denne bøn så vigtig – må Guds rige komme med vores liv i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *