At være sammen med ham

Stol på Gud – til fred

“Du bevarer freden,
for de stoler på dig.”

(Es 26,3)

Min del: At stole på Gud.
Guds del: Han fylder mig med fred.

Og ja, det er sandt. Når noget stormer i mit liv… du ved, tankerne bliver ved at køre rundt om det samme, jeg aner ikke, hvordan jeg skal løse det, mine følelser er en blanding af panik og frygt, jeg er ked af det, urolig… og hvis jeg i den tilstand forsøger at sove… så bliver min søvn urolig, rodet – og tankerne bliver ikke mere klare…

Altså: Mine tanker bliver ved med at kredse om problemet… og jeg kommer ikke videre…

Og erfaringen har lært mig: Jeg må kigge på Gud. Jeg må holde fast i tanken om, at han har styr på det. At han elsker mig og vil passe på mig, hjælpe mig i rette tid, give mig den indsigt jeg har brug for – tage mig i hånden i dette ene nu og gøre det, som jeg faktisk kan gøre i det nu.

“Kast al jeres bekymring på ham, for han har omsorg for jer” (1 Pet 1,7).

Og jeg har oplevet det: Gud giver mig freden!

Stole på ham… Tak, kære Gud… tak, jeg ved, at alt dette er i dine hænder… Jeg ved, at det ikke er for stort for dig… Jeg takker dig for, at du har mange veje frem… Jeg takker dig for, at dine ressourcer er uendelige… Jeg takker dig for, at du vil give mig visdom i rette tid – og at du også leder den, som er blind… Tak fordi du kan påvirke menneskehjerter, som jeg ikke kan nå… Tak for at du møder alle mine behov… Tak for din søde fred… lige nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *