At modtage

I himlene

Fadervor: “Du som er i himlene!” (Matt 6,9)

Far, jeg beder til dig som er i himlene. Over det hele. Med overblik over alt. Du har et perspektiv, som rækker langt ud over mit… Du har muligheder, som overgår alt, hvad jeg forstår… Du har styr på galakser og planeter, på solens varme, nat og dag… og samtidig er du helt nær. Du ved, hvornår jeg græder, og hvornår jubel fylder mit hjerte… Jeg stoler på dig, min store Gud!

Når, jeg tænker på, at jeg beder til ham, som har styr på hele universet… så virker mine egne bønner pludselig så overkommelige… Fra hans perspektiv må mine bønner og ønsker være enkle at imødekomme…

Han har også styr på timing, og hvordan ting påvirker hinanden… Også når han svarer på mine bønner!

Han mangler ingen ressourcer – for han har skabt alt, og han har alt indenfor rækkevidde…

Min tillid til ham bare vokser og vokser! Jesus lærte mig at bede sådan – og mit hjerte jubler, når jeg virkelig tænker på, hvad det betyder! AMEN!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *