At være sammen med ham

Hvordan beder man?

“Hvordan beder du?” Min kollega stillede spørgsmålet en morgen, hvor vi lige var kommet ind på kontoret.

Jeg havde netop gået og bedt, imens jeg gik fra mit tog og hen på arbejde. Det fortalte jeg hende: “Her til morgen gik jeg og snakkede med Gud på vej herhen. Jeg fortalte ham om dagen. Beder for opgaver, jeg har. For mennesker, jeg er sammen med.” Det blev en længere fortælling…

Samme dags eftermiddag sagde hun, “jeg tror, du skal bede for vores chef, når du går til toget – hun ser så træt ud…” “Det vil jeg gøre,” svarede jeg.

Næste dag skulle jeg til et møde, hvor også vores chef ville være der. Jeg bad Gud om, at hvis han syntes, jeg skulle dele historien om den lille forbøn for min chef med hende – at han så ville give os en stund alene sammen…

Den fik vi… og hun blev rigtig rørt over, at min kollega havde vist den omsorg… og at jeg havde bedt for hende…

David siger om Gud: “Du som hører vor bøn” (Sl 65,3). Alle slags bønner… bare sig det… Gud er der – og han hører!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *