At være sammen med ham

I skøn skygge

v1  Den, der sidder i den Højestes skjul,
har sin bolig i den Almægtiges skygge;
v2  han kan sige om Herren:
»Min tilflugt og min borg,
min Gud, som jeg stoler på.«

Salme 91

Jeg har haft travlt i denne uge… Døgnet har været fyldt af aktiviteter, den ene har afløst den anden. Alt sammen ting jeg holder af. Men jeg har også mærket, at jeg glædede mig til at hvile. Nu bliver det snart sabbat, så det er rigtig dejligt.

Men selv midt i travlheden, så finder jeg hvile… Hvile sammen med Gud. Hvile i hans skygge. Her i ugen læste jeg versene fra salme 91, og jeg sank ligesom ind i dem… Ind i Guds skygge…

Jeg kunne mærke, hvor utrolig dejligt det var. Guds arme om mig. Han tager fra, beskytter for kulde og vind og bagende sol… så livet ikke bliver “for meget”… Jeg kan hvile i hans skygge – selv på de travle hverdage. Stoppe op sammen med ham, hvile i det, som han gør for mig, vide at han har styr på alt – også det, som influerer mit liv…

Dejligt! Med jubel kan jeg sige: Gud er sandelig den, som jeg altid søger i alle situationer – jeg kan altid stole på, at han er der for mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *