At være sammen med ham

Frygt

Jeg var sammen med en lille dreng, som var enormt bange for hvepse. Det var ikke så underligt – for han var tidligere blevet stukket og var kommet på hospitalet med ambulance. En rigtig ubehagelig oplevelse.

Så drengen ville ikke være ude til den dejlige havefest, som vi var sammen til… Men så lykkedes det alligevel at få ham afledt lidt, så hans opmærksomhed i stedet blev rettet mod det dejlige legehus, rutschebanen og en lille bil, han kunne køre på. Jeg lovede at passe på ham for hvepsene – og pludselig kunne han nyde at lege!

Bagefter kom jeg til at tænke på, at jeg nogle gange kan have det på den måde med djævelen… Han har stukket mig – og det er smertefuldt – og nu retter jeg al for megen opmærksomhed mod ham… og lever slet ikke…

Der er ikke en god måde at leve på! Problemet bliver bare større af det… og det er som djævelen selv bliver større og større…

Jesus har vundet over djævelen… så djævelen er ikke noget at være bange for, når vi er sammen med Jesus! “Men fredens Gud vil snart lægge Satan knust under jeres fødder. Vor Herre Jesu nåde være med jer!” (Rom 16,20). Af nåde! Fordi Jesus allerede har gjort det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *