At være elsket

Gud – min mand

“Jeg forlover mig med dig for evigt.” Hos 2,21. “Som den unge mand tager jomfruen til hustru, tager din genopbygger dig til hustru, og som en brudgom fryder sig over sin brud, fryder din Gud sig over dig.” Es 62,5

En sommereftermiddag på stranden kom jeg til at tænke på, hvordan jeg egentlig kan mærke, at Gud er min mand, og jeg er hans hustru…  Ja, jeg ved godt, at det er et billede… men alligevel et billede, som fortæller, at Gud vil lade mig mærke sin kærlighed på en ligeså fyldig måde, som en elskende ægtemand ville…

Som jeg lå der i solen, mærkede jeg pludselig en af måderne: Med solen lader du mig mærke din varme, du varmer mig i kærlighed. Med vinden kærtegner du mildt min hud. Med bølgernes skvulp hvisker du, at du elsker mig. … Tak Gud! Jeg elsker også dig!

Gud har skabt os med sanser, sådan at vi kan mærke hans skaberværk på egen krop… og sådan, at vi kan mærke, at vi er højtelskede!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *