At modtage

Omvendt!

Paulus. Manden, der med en indædt ivrighed forfulgte de kristne. Manden, der tog imod Jesu kald – og kæmpede for det, han tidligere havde forfulgt! Det er en fantastisk beretning… manden, der vendte 180 grader, fordi han mødte Jesus!

“Men undervejs, netop som han nærmede sig Damaskus, skinnede et lys fra himlen pludselig om ham. Han faldt til jorden og hørte en røst sige: ‘Saul, Saul, hvorfor forfølger du mig?’ Han svarede: ‘Hvem er du, herre?’ Han sagde: ‘Jeg er Jesus, som du forfølger. Men rejs dig og gå ind i byen, så vil du få at vide, hvad du skal gøre.’ ” (ApG 9,3-6)

Mange, som ikke vil vide af Jesus – det er fordi, de ikke virkelig har mødt ham. Vi kan med frimodighed blive ved med at bede for dem, at det må ske! Og Gud påvirker med sin Ånd…

I mit eget liv så ønsker jeg, at Jesus vil åbenbare sig mere og mere for mig. Fortælle mig, hvad jeg skal gøre. Og Gud gør det – skridt for skridt…

Forandringen i dit og mit liv – den sker, når vi møder Jesus og giver ham plads! Og Jesus – han vil åbenbare sig for os! Hver dag. Hver dag må vi møde Jesus. Hver dag må vi se ham, idet han åbenbarer sig for os! … I det små… gennem hans ord… gennem erfaringer i hverdagen… og nogle gange igennem det store…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *