At modtage

Hjorte og Guds omsorg…

Jeg har før fortalt om, at Gud og jeg har noget særligt med hjorte – og jeg har indsat et link nederst, hvis du har lyst til at læse det stykke også.

Nu vil jeg fortælle om to episoder.

Første episode. Jeg var rigtig ked af det en dag over en dårlig vane, jeg var faldet i… Åh Gud, bad jeg på min cykeltur, du må virkelig hjælpe mig… Et øjeblik efter kigger jeg op ad skråningen til højre for mig – og der var en gruppe på “30” hjorte. De lå og stod, delvis dækket af græsset – men jeg kunne se, det var mange. Åh Gud, sagde jeg, her beder jeg om hjælp – og du giver mig en hjælp faktor 30! Hvor er du bare herlig! For det føltes virkelig som om, at Gud satte styrke bag sin hjælp! Ofte ser jeg jo blot en enkelt hjort – og oplever, at han er her og vil hjælpe mig – men her var der mange…

Anden episode. Jeg cyklede i går, og tumlede med nogle vanskelige ting i mit hoved. Jeg kom til stedet med de 30 hjorte, og sagde til Gud: ja, Gud, hvis jeg havde brug for faktor 30 til min dårlige vane, så har jeg brug for en faktor 1.000 til det her! Et splitsekund efter kiggede jeg til venstre – og der var de “1.000” hjorte. En stor smuk gruppe som stod der og kiggede på mig. Jeg stoppede op og kiggede tilbage. Hvor var de smukke. Efterhånden havde alle rejst sig op… og så løb de graciøst igennem skoven… Og mit hjerte jublede til Gud!

“Bed, så skal der gives jer; søg så skal I finde; bank på, så skal der lukkes op for jer” (Matt 7,7). Sig tingene til Gud – og han vil svare dig! Det kan godt være gennem helt almindelige ting… som pludselig bliver særlig i dit hjerte, fordi Ånden rører ved det…

Hjorte, Gud og mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *