At modtage

Sanser… Gud…

Ja, Gud rører dig gennem dine sanser. Gud er… så meget, så nærværende, så fredfyldt, han giver så meget, som overgår vores ord og tanker… Han bruger ordet for at tale til os… og han bruger vores andre sanser for at tale til os…

Jeg fascineres af denne lille historie…

Israels folk var i nød. De havde virkelig brug for Guds hjælp. Så sendte de bud til profeten Elisa, for at han skulle rådspørge Herren for dem. Og her kommer verset, som optager mig:

Elisa siger: ” ‘Men få nu fat i en musiker.’ Det gjorde de så, og mens han spillede, kom Herrens kraft over Elisa.” (2 Kong 3,15).

Wau. Det siger mig så mange forskellige ting… og det er ikke det hele, jeg forstår… men det betyder ikke så meget, når bare Gud gør!

  • Jeg kan gå et sted hen, hvor jeg bedre kan høre Gud
  • Jeg kan omgive mig med sanseindtryk, hvor jeg bedre kan høre Gud
  • Gud leder mig til sanseindtryk, som åbner mig for at høre ham
  • Gud har skabt mine sanser og bruger dem sikkert langt mere, end jeg er bevidst om
  • Når djævelen ved det, så laver han sikkert også falske efterligninger, så jeg skal også passe på mine sanser og lukke for indtryk, der ikke kommer fra Gud

Ja… og du kan måske tænke på flere… måske er der noget særligt med musikken? Og ja, måske var det specifikt i den situation af en eller grund, og vi skal passe på med at generalisere…?

Men uanset: På forunderligste vis så fortæller det mig, at Gud har mange veje at nå mig på, mange måder at tale på, han viser sig for mig på mange måder… og hvor er jeg bare glad for det! … Jeg lytter til dig, Gud!

(Tekst fra Bibelen på Hverdagsdansk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *