At være sammen med ham

I dag

“Derfor, som Helligånden siger: Om I dog i dag ville lytte til ham!” (Hebr 2,7)

I dag. Nu.

Kender du længslen efter, at Gud taler til dig nu? Ønsker du, at dit forhold til ham skal blive tættere og dybere? Du behøver ikke vente… Gud ønsker at tale til dig – i dag. Han vil åbne sit ord for dit hjerte – i dag.

Faktisk siger teksten, at det er os, som har svært ved at lytte… Måske søger vi, at Gud skal sige noget om noget bestemt… tænk nu, hvis det er noget andet, han har lyst til at fortælle os…

Men også det kan vi gøre noget ved – i dag. Det er hverken svært eller indviklet, men bare denne enkle bøn: Kære Jesus, inderligt tak fordi du vil tale til mig i dag. Vil du gøre mit hjerte åbent for det, du vil sige til mig. Tak. Amen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *