At være sammen med ham

Lid til ham

“Jeg vil sætte min lid til ham” (Hebr 2,13).

Ja, jeg vil tage ham med i alt i mit liv i dag.

Der er alle de “nemme” ting – dem, som jeg har lyst til at gøre. Jeg vil gerne, at han er med mig i dem – så det ikke bare bliver mig, men at han må røre ved det og løfte det til det, som han vil.

Der er de svære ting… dem, som jeg skubber væk med overspringshandlinger… dem, som jeg har svært ved at få hul på… Må Gud hjælpe mig til bare at tage fat…

Der er mine møder med mennesker… Jeg har brug for Guds tilstedeværelse, så jeg sanser ud over mit eget jeg – mærker hvor de er. Og måske vil der være anledninger til at dele Gud…

Der er min sundhed og min træthed. Nogle gange er de sunde valg enkle, andre gange snubler jeg. Og jeg ved det ikke på forhånd. Trætheden møder jeg hver dag. Jeg har brug for styrke fra Gud til denne dag.

Jeg har brug for Gud i dag! Ja, helt tæt på! At det ikke bare bliver nemme og svære ting, mennesker og mig selv – men at jeg møder ham! Lige så stille – bare ham og mig… Jeg vil gerne lære ham bedre at kende i dag. Tak og pris til Gud – jeg kan sætte min lid til, at han også vil åbenbare sig selv for mig i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *