At være sammen med ham

Jeg finder stilheden…

Stilheden med Gud – hvor er jeg bare afhængig af den… med jævne mellemrum i løbet af dagen, faktisk. Det er ikke nok, at det bare er om morgenen og om aftenen – selvom det for øvrigt er to meget vigtige stunder for mig…

Hvordan finder du stilheden?

Jeg finder den på mange måder – her nogle stykker til inspiration…

Jeg elsker at gå tur… og ja, mine længere ture bliver virkelig til god fordybelse med Gud. Ofte spørger jeg ham, hvad han vil snakke om… og jeg fortæller ham de ting, som kommer til mine tanker… Og jeg takker ham for ting, jeg kommer til at tænke på…

Men det kan også være i løbet af arbejdsdagen – lige gå ud på en gang eller kort ud af bygningen… Rundt om den måske…

Jeg kan også nyde stilheden med Gud, når jeg maler med mine farveblyanter i mine malebøger. Det er ofte med en taknemmelighed over de skønne farver, han har givet os.

At spille klaver – det er en anden stilhed jeg har med Gud. Særligt salmer og sange, hvor ordene også betyder noget – selvom de kun ligger “bagved”. Og i løbet af arbejdsdagen, så sker det, at jeg lige hører en sang på min pc eller telefon – som bærer mig ind i stilheden sammen med Gud…

Over opvasken – det er faktisk også et fantastisk stilhedsrum for mig. Jeg beder meget ofte, når jeg står og vasker op…

Tænk, jeg har oplevelsen af, at jeg kan nævne mega mange mere… nu jeg først har begyndt… men – vil hellere stoppe, så det ikke bliver for langt her… Så – som skrevet: Find dine egne! Dem alle sammen… Og Gud vil velsigne din stilhed med ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *