At være sammen med ham

Ting løses – ved Åndens tilstedeværelse

Jeg fik en sms med ordene: Gud hører bøn!!!

Ja, vi havde stået i noget svært. Vi havde bedt. Vi havde bedt om Helligåndens ledelse. Og Gud havde handlet. Tingene var blevet løst – enkelt – og alt var faldet på plads.

Nogle gange ser vores liv ud, som Zerubbabels – der er uoverskuelige bjerge foran os. Og vi kan på ingen måde gennemskue, hvordan det nogensinde skal blive godt…

“Dette er Herrens ord til Zerubbabel:
Ikke ved magt, og ikke ved styrke,
men ved min ånd,
siger Hærskarers Herre!
Hvad er vel du, store bjerg?
Du skal blive til en slette foran Zerubbabel.”

(Zak 4,6-7)

Forunderligt! Det, der lignede et bjerg i mit liv – bliver til en slette. Fordi Gud gør det! Fordi han siger det! Fordi han ordner det! Ja, fordi han påvirker med sin ånd! Handler ind i vores liv. Ind i menneskers liv, som måske ikke er positivt stemt overfor mig…

Intet er for stort for Gud! Det er det for mig! Og jeg er så taknemmelig, at det ikke er min magt, indsigt, formåen, tro, evner, styrke eller noget andet, som skal løse tingene. Gud gør det – med sin ånds ledelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *