At være elsket

Jesus tager imod dig

Jesus var ellers ved at trække sig tilbage for at være alene. “Men skarerne opdagede det og fulgte efter ham, og han tog imod dem og talte til dem om Guds rige, og han helbredte dem, der trængte til hjælp.” (Luk 9,11)

Gud elsker dig så meget, og du kan virkelig aldrig forstyrre ham. Han vil altid modtage dig med åbne arme!

Han vil også fortælle dig om Guds rige. Han vil dele de himmelske tanker med dig. Maleriske billeder som vil skabe længsel indeni dig. Han vil vise dig, hvilket dejligt liv han har planlagt for dig. Han vil fortælle dig, at han vil være med dig på hvert eneste skridt fra, hvor du er nu – og til du en dag er sammen med ham i evigheden.

Han ser på dig – lige ind i dit inderste. Han kender alle dine behov. Han ved, hvor livet har gjort ondt, og du er som en vingeskudt fugl… Han kender dine sygdomme… Han ved, hvor du har brug for hjælp… Og han vil møde dine behov, hele dig, hjælpe dig.

Tak, kære Jesus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *