At være elsket

Hans omsorg til mig ved sengetid

Jeg var væk hjemmefra. Skulle dele mit vidnesbyrd med afsæt i Elsket af Ham ved nogle møder. Døgnet var skubbet en smule. Det var ret lyst. Jeg havde fået aftensmad lidt senere. Var i en anden seng. Ja, der var flere ting, der kunne påvirke min søvn…

Jeg spurgte Gud om at give mig noget fra sit ord, inden jeg ville lægge mig til at sove. Og han gav mig dette vers: “Jeg giver dig mørkets skatte… for at du skal vide, at jeg er Herren, Israels Gud, som kalder dig ved navn” (Es 45,3).

Åh, så stærkt det blev for mit hjerte. Jeg var hans elskede datter! Han var lige her og favnede mig. Og nu ville han give mig mørkets skatte – som jeg med et smil på læben mærkede oversættelsen af i mit hjerte: søvn. Åh, Gud, jeg begejstres over dig!

Fredfyldt lå jeg og priste ham… og fik en skøn nats forfriskende søvn…

Næste morgen vågnede jeg glad og taknemmelig. Hvor er du bare god imod mig, Far!

Ligesom så meget andet vi så nemt kan tage for givet – så er en god nats søvn heller ikke en selvfølge… Heller ikke jeg har et liv, hvor alle nætter er “gode”… Men Jesus er altid hos mig! Nogle gange er vi sammen om nogle svære timer, hvor søvnen ikke er god… Andre gange forsvinder natten, uden at jeg opdager det, og jeg er forfrisket til en ny dag. Nogle dage er jeg oplagt og med overskud. Andre dage beder jeg om en energi, jeg ikke har.

For begge dele takker jeg ham! “Sig tak under alle forhold” (1 Thess 5,18). Hans omsorg viser sig på mange måder. Hans nåde udfolder sig, som han vil det… Altid er jeg elsket af ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *