At være elsket

SE – hvilken kærlighed!

“Han bar selv korset og gik ud til det sted, som kaldes Hovedskalsted, og som på hebraisk hedder Golgata.” (Joh 18,17)

… dog var Jesus så udmattet, at Simon fra Kyrene blev trukket ind for at bære det efter Jesus… (Luk 23,26).

Men det virkelig kors – det bar Jesus. Hele verdens synd lå på hans skuldre – og han gik vejen til Golgata alene – og som den eneste, der nogensinde har gået den vej.

Det har den allerstørste betydning for os, at han gik den vej: “Vi ser hen til Jesus, troens banebryder og fuldender, som for den glædes skyld, der ventede ham, udholdt korset uden at ænse dets skam…” (Hebr 12,2)

Gik han der og tænkte på dig og mig og alle dem, som tager imod frelsen… Bad han Gud tilgive alle de mennesker omkring ham, som spottede ham og himmelens Gud… Gav han et opmuntrende ord til en i mængden som græd…

Vi ved det ikke… Men vi ved, at han gik den vej, fordi han var drevet af kærlighed til dig og mig! Fordi han elskede så højt, gik han igennem noget, som var så smertefuldt og fornedrende på alle måder…

STOP lige op engang! Se på ham engang mere. Og bliv ved med at se… Jesus er troens banebryder og fuldender… Der sker noget indeni os, når vi bliver ved med at kigge på ham… Så stor en kærlighed – overse ikke den – men se til du ser HAM!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *