At være elsket

Han elskede dem

Det var fredag aften. Jeg kæmpede. Jeg længtes sådan efter Gud. At jeg virkelig måtte mærke, at han var der og elskede mig. Dagen efter skulle jeg i kirke. Og denne fredag aften ved sengetid bad jeg: Gud, vil du tale særligt til mig i morgen.

Da præsten dagen efter læste denne tekst: “Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste.” (Joh 13,1) – så var det, som var det første gang jeg nogensinde så de ord. Gud talte lige til mit hjerte: Line, jeg elsker dig, jeg er her sammen med dig i alt i dit liv.

Det er stort! Gud er en personlig Gud. Han interesserer sig for eneste af os.

Og Jesu handling, denne torsdag før påskefesten, viser, at Jesus er sådan! Jesu egen time var kommet, men det var ikke det, han var optaget af. Han var optaget af, hvor meget han elskede hver eneste af dem. Og for hver eneste af dem bøjede han sig ned, og vaskede den discipels fødder og tørrede dem med sine kærlige hænder.

Sådan er Jesus optaget af dig! Han bøjer sig for dig i kærlighed. Han rører dig med kærlighed. Han siger: Jeg elsker dig, jeg vil være sammen med dig i alt i dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *