At være sammen med ham

Kvik fix – pas på

Vi møder kvik-fixes alle vegne… Rengøringsmidlet, der gør rent, nærmest uden du gør noget… Sprogkurset, der lærer dig et nyt sprog flydende på ingen tid… Slankepulveret, der løser alle dine vægtproblemer… Bogen, der gør dig lykkelig… Osv…

Kvik-fixes… Faktisk kan Gud jo gøre mirakler…

Kvik-fixes… En indpakket djævelsk løgn: “Alt dette vil jeg give dig, hvis du vil kaste dig ned og tilbede mig.” Matt 4,9 – Tænk – at opgive sin egen frihed, for at give menneskene frihed… Tænk at gå imod Gud for at lære mennesker om Gud…

Og Jesus vidste godt, at han ikke vandt mennesker med et kvik-fix. Han vidste godt, at mennesker ikke bare med et kvik-fix kunne blive klar for evigheden. Jo, hvis han gjorde dem til robotter… Men ikke mennesker med en fri vilje, som møder Gud og selv må vælge ham til eller fra… Heller ikke dem, som allerede har valgt Gud, men som i deres daglige overgivelse erfarer og lærer, hvad livet med Gud består i…

Vores karakter – den dannes i en proces – ligesom vi lærer Jesus at kende over tid.

Så tag dig tid! Giv Jesus din tid! Uanset hvilket hårdt arbejde du har foran dig – så er du ikke alene!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *