At modtage

Liv i livet

“Jeg skal være mormor – måske kommer babyen i næste uge,” hendes øjne strålede, da hun fortalte mig det. Vi var på den samme arbejdsplads, optaget af hverdagens vigtige ting. Hun fortsatte, “og ved du, i sådan et øjeblik, så er der bare noget, der synes meget vigtigere end andet…” Jeg forstod. For hvad var vigtigere end livet? Dette lille nye liv.

Et lille baby-liv har en enorm tiltrækning. Så skrøbeligt som det er, så er det så stærkt et vidnesbyrd om livet. Og det vigtigste er jo livet!

Jesus sagde: “Jeg er vejen og sandheden og livet” (Joh 14,6). Ingen tvivl: Dette er det allervigtigste liv vi kan tage imod: “Jeg er kommet, for at de skal have liv og have i overflod” (Joh 10,10).

Jesus er kommet – for at frelse os og give os det evige liv. Men ikke blot det – han giver os også liv til årene! Liv i vores hverdage. Liv når de festlige ting sker. Et rigt og skønt liv. Et liv fuld af glæde: “Sådan har jeg talt til jer, for at min glæde kan være i jer og jeres glæde blive fuldkommen” (Joh 15,11).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *