At modtage

I Guds navn

Jesus siger til os: “Hvad I end beder om i mit navn, vil jeg gøre, for at Faderen må blive herliggjort i Sønnen” (Joh 14,13).

Oookaay… Og hvad betyder det så lige? Måske har du prøvet af afslutte dine bønner med “I Jesu navn” – og du oplevede ikke et positivt bønnesvar. Så – det er ikke en trylleformular, og så får vi alt, hvad vi beder om… Hvilket måske i virkeligheden heller ikke virker så logisk eller fornuftigt. Men – hvad er det så?

Jesus talte om, at Faderen måtte blive herliggjort. Så – ingen tvivl – det er til Guds ære, når vi beder i Jesu navn. Og – Jesu navn udtrykker, hvem han er. Så, det er bønner, som er i overensstemmelse med, hvem Jesus er.

Blev du klogere? Ville det ikke bare være nemmere, hvis der lige ud stod, hvad det er? Og – jeg vil dele netop et par stykker af den slags, hvor det står rent ud… måske kan du finde flere…

“For dit navns skyld, Herre, skal du tilgive min synd, for den er stor” (Sl 25,11). Så – vi kan være sikker på, at Jesus vil tilgive os! Gud æres, når han får lov at vise os sin nåde og frelse os. Ser du nærmere på det – så følger der en masse med, som Gud vil gøre i dit liv med sin nåde og tilgivelse…

“Han leder mig ad rette stier for sit navns skyld” (Sl 23,3). Gud elsker at vejlede dig. Han elsker at høre dine bønner, hvor du spørger om hans ledelse i dit liv! Spørg frimodigt… og vent på svaret. Det sidste kan nogle gange være det sværeste, men – Gud har lovet dig, at han vil lede dig – så – det kommer! Han æres ved det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *