At være sammen med ham

Glæde og styrke

“Glæde i Herren er jeres styrke!” (Neh 8,10)

Og det er stærkt!

For Gud er altid den samme. Han elsker mig altid. Han er altid tilgivende. Han er min frelser. Han har indsigt og visdom – og vil bruge den udover, hvad jeg forstår. Han har styr på både nutid og fremtid. Ja – han er Gud!

Gud – udenfor og større end mig selv – så han er upåvirkelig af alt det i min verden, som kan stjæle min glæde. Samtidig er han så nær, at han bryder sig om hver eneste bekymring og smerte, som er i mit liv.

Glæde i Herren! Det er stabilt. Og – jeg fungerer bare meget bedre, når jeg er glad. Jeg kan løfte mere ansvar. Jeg er bedre til at have omsorg for andre. Jeg lytter bedre. Jeg løser bedre mine opgaver. Mit stress er mindre. Jeg bliver ikke rastløs eller urolig. …

Det er virkelig en styrke at være glad! Og at være glad i Herren – ja, så bliver styrken mange gange større!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *