At modtage

Lovsang

Gud giver “lovsang i stedet for svigtende mod”. (Es 61,3)

Ja, og jeg tror faktisk, at det gør noget ved sind og tanker, når vi synger for Gud – også når vi er lidt tungsindige. Sangen løfter! Vi får mod på tingene igen. Løfterne i sangen, går ligesom igennem os, når vi selv synger med…

Jeg spiller klaver. Det virker også på klaveret! Når jeg sidder og spiller sange, jeg holder af, så bliver det bønner til Gud – og mit hjerte fyldes med glæde i ham.

Dejligt at Gud giver os løftet – at Gud selv vil give os lovsang i stedet for svigtende mod. En lovsang kan jo i den sammenhæng ikke holdes inde… den vil bare ud! Den bobler med fryd og energi. … Virkelig en modsætning til det svigtende mod…

… ja, måske lyder de første toner, man forsøger, lidt ynkeligt. Men – efterhånden lægger Gud noget ind i sangen… Her midt i sangen, så opfylder Gud sit løfte for mig – han giver mig en lovsang fra ham i hjertet! Jeg har taget imod løftet!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *