At være elsket

En brudgoms kærlighed

Men du skal kaldes Elsket,
og dit land kaldes Hustru.
For Herren elsker dig
og tager dit land til hustru.
Som den unge mand tager jomfruen til hustru,
tager din genopbygger dig til hustru,
og som en brudgom fryder sig over sin brud,
fryder din Gud sig over dig. (Es 62,4-5)

Gud bruger stærke billeder, for at vi skal forstå, hvor meget han elsker os.

Gud fryder sig over dig! Han fryder sig lige så meget – ja, endnu mere – end en brudgom fryder sig over sin brud. For Gud er du den smukkeste og skønneste person. Endda selvom han også kender alle dine fejl og mangler – så ser han på dig med den varmeste kærlighed. Og med sin kærlighed kan han genopbygge dig. Om alle andre har svigtet og forladt dig, om de foragter dig – så er du hans udvalgte! Om du selv har tabt dit selvværd, så formår han at lede dig til at elske dig selv igen.

Han vil overøse sin kærlighed for dig dag efter dag – og den vil hele dig! Han vil elske dig så stærkt, at du kommer til at mærke dig selv på en ny måde. Du får energi og kræfter, som du ikke troede, du havde. Du fyldes af en glæde og en fred, som du ikke troede eksisterede. Alt sammen fordi du er uendelig højt elsket!

Har du lyst til sammen med mig at fordybe dig i Guds utrolige kærlighed til dig, så har jeg skrevet andagtsbogen Elsket af Ham. Der er et stykke til hver eneste dag, som fokuserer på Guds kærlighed til dig og mig. Jeg nyder stadig at læse den… Det er fantastisk at fordybe sig i Guds store kærlighed til mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *