At være elsket

Glem det aldrig!

Ja, glem aldrig hvordan Gud førte dig over vandet…

Eller gemmen vandet… Han fjernede faktisk bare vandet!

Det er historien om isralietterne, som gik over Jordanfloden – “men da præsterne, der bar arken, kom ned til Jordan og satte foden i vandkanten, standsede vandet, som kom oppefra; det rejste sig som en vold langt oppe, ved byen Adam, som ligger i nærheden af Saretan. Og det, der løb ned mod Arab-havet, Salthavet, forsvandt helt” (Jos 3,15-16).

Tænk for et syn! Ikke kun for israelitterne, men også for folkene i Adam – altså – at se floden stå op som en vold! Eller forundringen hos dem ved Salthavet, da vandet forsvandt… og det var i høsttiden, hvor Jordan gik over sine bredder… så der plejede at være tryk på!

“Alle israelietterne gik tørskoet over, indtil hele folket var kommet over Jordan” (vers 17).

Wau… Og det skulle de aldrig glemme! Josva kaldte tolv mænd, en fra hver stamme. “Hver af jer skal tage en sten op på skulderen, svarende til tallet på israelitternes stammer. Det skal være et tegn blandt jer. Når jeres sønner i fremtiden spørger: ‘Hvad er det for sten?’ skal I svare: ‘Vandet i Jordan forsvandt foran Herrens pagts ark; dengang den gik over Jordan, forsvandt vandet i Jorden.’ Disse sten skal for israelitterne være mindesten til evig tid” (vers 5-7).

Husk Herrens gerninger i dit liv! Husk hvor stor og fantastisk han er! Husk hvilke umulige ting han gjorde muligt! Husk hvordan ting løste sig og faldt på plads! Husk at du oplevede, at han elsker dig!

Det er en sød mindebog at åbne… og det vil styrke din tro og tillid til det, der kommer i fremtiden… Gud er med dig! Gud elsker dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *