At være elsket

Tiden er inde for, at DU kommer nær Gud

Ja, det var derfor, Jesus kom. Der står i ordet, at han “prædikede Guds evangelium” (Mark 1,14) – og evangelium betyder gode nyheder. Gode nyheder – fra Gud! Fra Gud til menneske.

Og Jesus sagde: “Tiden er inde, Guds rige er kommet nær” (vers 15). Fantastisk! Lad mig oversætte… Lige nu er Gud helt tæt på dig! Ja, usynligt og uhåndgribeligt, det overgår din forstand og din evne… Men siden Jesus sagde disse ord, har Jesus overbevidst mængder af menneskehjerter: Tiden er inde for dig nu – til at du også kan erfare, at jeg er dig nær!

Heraf følger det naturlige spørgsmål: Hvordan? Og det har Jesus allerede forudset, at du ville stille – så han har allerede givet svaret: “omvend jer og tro på evangeliet” (vers 15), og det betyder i al sin enkelhed, at du vender dig imod Gud i stedet for at vende dig imod alt muligt andet.

Erkend at han er der (her!). Find ud af hvad han tænker – læs hans ord. Spørg ham om at oversætte ind i dit hjerte, hvad hans nærhed betyder for dit liv.

Tiden er inde! Gud er klar! Med masser af gode nyheder lige ind i dit liv – hans tilstedeværelse, fred, glæde, mening, heling… Han elsker dig enormt højt, og himlens engle jubler, hver gang et menneske beslutter sig for at vende næsen mod Gud! Tiden er inde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *