At være

Opmuntres

“At vi sammen kan opmuntres ved vor fælles tro, jeres og min.” (Rom 1,12)

Tak for trosfællesskabet! Tak for dig. Jeg har brug for dig.

Jeg elsker at synge sammen med dig. Jeg kan lide at dele Guds ord sammen med dig. Det er dejligt at få et knus af dig. Jeg har brug for, at du beder for mig. Det varmer mit hjerte, når Gud sender mig en opmuntring gennem dig. Jeg bliver så glad, når du helt uventet husker mig. Jeg opmuntres, når du deler troserfaringer med mig. Mit hjerte jubler, når du fortæller mig om bønnesvar. Jeg får gåsehud af glæde, når du fortæller om Guds gerninger i dit liv. Jeg er taknemmelig over, at vi kan bede sammen. Det betyder meget for mig, at du lytter til mig – jeg har brug for at dele, hvad Gud har gjort for mig.

Tak for dig! Hvor er jeg taknemmelig for, at vi har hinanden! Min tro vokser – på vejen sammen med dig…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *