At være sammen med ham

Intimitet med Herren

De gik sammen. Fulgtes til alting. Delte alt. Havde altid noget at tale om. Glæde og latter. Fryd over livet. Bekymringer forsvandt. Tårerne blev tørret. Indsigt blev fundet. Svar på udfordringer. Fordybelse. Stilhed. Samtale uden ord. Hver dag…

Enok vandrede med Gud. (1 Mos 5,22). Ja, det var som om de havde samme hjerterytme… De slog i takt, fordi de brændte for det samme. Deres tanker var i takt, fordi de drømte om det samme. Deres livs melodi blev komponeret sammen.

Enok og Gud. Intimitet og nærhed. Lige sådan som Gud ønsker sig det med hvert eneste menneske. Med dig! Med mig!

Men hvordan? … Spørg ham om det… Han har prøvet det før. Og han er mega god til det. Han elsker det. Han længes efter at vise dig det… Og han er fantastisk til at tage initiativer og være kreativ for at skabe det, han ønsker for jeres liv sammen.

Så stop ikke med at bede om, at I må gå sammen… Bed om det hver dag. Kig efter de muligheder han giver dig for samvær med ham… Lyt efter hans stemme… Læs hans ord… Ræk dine hænder ud mod ham – hans hånd er allerede rakt ud mod dig!

Tak Gud, for et nyt år! Tak fordi du vil gå sammen med mig i år – igennem alt det, som mit liv vil komme til at indeholde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *