At være sammen med ham

Den sidste basun

Det er så fantastisk. En dag, så vil Guds egen basun lyde. Den sidste basun. Basunen som vil fortælle mig, at denne verden er slut – og jeg nu skal leve sammen med Jesus for altid! Hvilken vidunderlig dag! Jeg kan næsten ikke vente…

“Se, jeg siger jer en hemmelighed: Vi skal ikke alle sove hen, men vi skal alle forvandles, i ét nu, på et øjeblik, ved den sidste basun; for basunen skal lyde, og de døde skal opstå som uforgængelige, og vi skal forvandles.” (1 Kor 15,51-52).

Fordi Jesus kom. Fordi Jesus døde for mig. Fordi han opstod. Og fordi han har tjent mig som ypperstepræst. Derfor kan jeg møde ham, den dag han kommer som alle tiders konge og sejrherre. Når han kommer for at åbne dørene til sit evige rige, så kan jeg gå ind til lyden af basunklang.

Han giver mig uforgængelighedens gave. Alle dødens spor er borte. Sygdomme og aldringens spor er væk. Livets evige glød er min. Dækket af hans retfærdighed og klædt i hans hellighed kan jeg træde frem for Gud. Jeg kan se min elskede Jesus ansigt til ansigt. Jeg vil møde ham fysisk, og vi skal aldrig aldrig skilles mere.

Den basun længes jeg efter… Med den basun begynder evigheden…

Hvis du har lyst, så kig her på sangen Først af alt vil jeg se Jesus den beskriver min længsel efter at møde Jesus…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *