At være elsket

Jeg var en mindste

Jesus – jeg mærkede, at du elsker mig!

Hun så, jeg var træt, og så tog hun opvasken…

Hun sendte mig en sms med et hjerte, og et spørgsmål om hvordan jeg havde det…

Hun hentede mig, da jeg havde været “på” en hel søndag…

Hun gav mig en blomst, bare fordi hun holder af mig…

Hun gav mig en lille bog med kærlige ord fra dig…

Hun ringede og lyttede til mine ord…

Hun spurgte, om vi skulle hygge os over en frokost…

Jesus, du sagde, at hvad vi gør for en af disse mindste – det gør vi for dig. Nu, hvor jeg var en af disse mindste, så oplevede jeg dig, idet hun gjorde alt det gode mod mig! Tak fordi du sender en af dine mindste – til en anden af dine mindste… Tak fordi det fortæller mig om din kærlighed til andre – og til mig!

(Matt 25,31-46).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *