At blive brugt af ham

Baby power

Jeg opdagede en vild kontrast i Salme 8…

Vers 1: Vi møder Universets Herre og Skaber: “Hvor er du fantastisk, vor Herre og Gud! Ingen i verden kan måles med dig. Universets vidundere viser din storhed.” … Her er det virkelig den store fantastiske Gud, vi møder.

Og så i det næste vers – vers 2: “du har udvalgt småbørn til at lovprise din herlighed for at lukke munden på dine modstandere.” Her er det de mindste af de mindste… Jeg har her valgt at bruge Bibelen på hverdagsdansk – i 1992 oversættelsen står der de “spæde”. Det er virkelig de små, som jo ingenting kan… og her står der, at de mindste små – de vil lukke munden på Guds modstandere!

Altså – ham, som er Universets skaber – han får support af de små spæde hjælpeløse børn! Vildt!

Jesus henviser til Salme 8, da han forvandlede templet fra en markedsplads fyldt med ærgerrige mennesker – til et sted, hvor blinde og lamme blev helbredt, og børnene med deres råb priste Jesus. Det var dem, som ingen regnede for noget eller i øvrigt regnede med, som lovpriste Jesus som Guds Søn! De frelseren, og de bragte den viden videre! (Matt 21,12-16).

Wau… Det taler lige ind i min magtesløshed! Universets Skaber og Herre kan bruge mig til at bringe et vidnesbyrd om ham… Og netop når jeg er magtesløs og lille – så kan han få al plads…

 

 

 

 

(Jeg har valgt at bruge Bibelen på hverdagsdansk fra Scandinavia Forlag).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *