At være elsket

Mine bønner kommer frem for Gud

Ja, når jeg beder, så kommer mine ord frem for Gud.

Se her: “Og da det fik bogen, faldt de fireogtyve ældste ned for Lammet, hver med sin harpe og sine guldskåle fulde af røgelse – det er de helliges bønner” (Åb 5,8).

Bønnerne er der i guldskålene, og der er også en vellugtende røgelse.

I Åb 8,3 får vi at vide: “Og der kom en anden engel og stillede sig ved alteret med et røgelseskar af guld, og han fik givet megen røgelse for at lægge den på guldalteret foran tronen sammen med alle de helliges bønner. Og røgelsen sammen med de helliges bønner steg op fra englens hånd foran Gud.”

Mine bønner er en vellugt for Gud. Han elsker at få dem.

Mine bønner forsvinder ikke bare et eller andet sted… Om de er stammende og fattige, måske endda ikke en gang helt ærlige eller måske aner jeg ikke, hvad jeg skal bede om – så lægger englen røgelse sammen med min bøn. Man kan sige, at den renses og forædles med det, den ikke har, så den er klar til komme frem til en hellig Gud.

Fantastisk… Tænk, hvor meget der sker, og hvilken betydning det har – at jeg beder! Tænk et smukt billede, som fortæller mig, hvor meget mine bønner betyder for Gud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *